Modalitati de plata

NUMERAR SAU RAMBURS LA PRIMIREA COLETULUI

Achitati contravaloarea comenzii la curierul GLS in momentul primirii coletului la adresa indicata de dumneavoastra.

PLATA PRIN CARD ONLINE

Pentru plata online cu cardul sunt acceptate cardurile Visa, Visa Electron, MasterCard, Maestro. Optand pentru aceasta varianta, plata prin card, veti fi redirectionat catre o pagina securizata unde vi se va cere sa introduceti detaliile cardului dumneavoastra. Sistemul www.PlatiOnline.ro functioneaza pe sistemul autorizare/incasare. 

Procesarea datelor de card se face în mod exclusiv pe serverele PlatiOnline.

Siguranța informațiilor dvs. este garantată de faptul că PlatiOnline nu stochează datele confidențiale ale cardului dvs, ci le trimite criptat pe o conexiune securizată către banca procesatoare. În acest fel informațiile dvs. sunt în sigurantă.

Indiferent de valuta pe care o aveți în cont, tranzacțiile se fac în lei, la cursul de schimb al băncii dumneavoastră. Pentru plata cu cardul, tranzactia va aparea pe extrasul de cont cu numele [CLEANINGMAG]

In momentul in care ati facut o precomanda pe site-ul nostru, contravaloarea acesteia va fi blocata in contul dumneavoastra. 

Conform reglementarilor Visa si Mastercard incasasarea sumei aferente comenzii se face in momentul in care expediem precomanda catre dumneavoastra (moment in care produsele aferente precomenzii parasesc depozitul nostru si pentru care exista o dovada a predarii acestora serviciului de curierat in vederea expedierii catre client). 

Dupa finalizarea tranzactiei, pe extrasul dumneavoastra de cont, aceasta va putea fi identificata cu numele cleaningmag.

In cazul in care expedierea precomenzii nu este posibila suma va fi deblocata imediat, in momentul in care se constata aceasta situatie (maxim 30 zile conform legilor in vigoare). Pentru mai multe detalii si informatii privind sistemul securizat de plata online, va rugam sa accesati pagina partenerului nostru PlatiOnline.ro.

PLATA IN AVANS PRIN OP (INCLUSIV PRIN INTERNET BANKING)

In cazul in care doriti sa efectuati plata prin OP bifati aceasta optiune iar in momentul in care apasati butonul de confirmare a comenzii veti primi datele bancare necesare efectuarii transferului.