Ce echipamente imi trebuie pentru curatenie profesionala?

in Tutoriale din 21 Decembrie 2020
Ce echipamente imi trebuie pentru curatenie profesionala?

Cele mai importante resurse atunci cand detii o firma de curatenie sau pur si simplu doresti ca spatiul tau sa fie corect curatat sunt fara indoiala resursele umane. Gasirea unei persoane care sa fie priceputa in a face curat este esentiala insa nu suficienta.

Atunci cand vorbim despre curatenie corect realizata care se mentine intr-un anumit interval de timp, trebuie sa avem in vedere produsele si echipamentele de curatenie folosite. Alege mereu solutii potrivite suprafetelor curatate, dozeaza concentratiile conform indicatiilor de pe ambalaj si bineinteles foloseste echipamentele compatibile.

Carucior curatenie profesional

Pentru a usura munca, este absolut necesar sa folosesti un carucior de curatenie cu una sau mai multe galeti, si care are un cos superior pentru depozitarea diferitelor solutii sau consumabile cum ar fi: hartie igienica, rola prosop hartie, saci menajeri. Majoritatea carusioarelor de curatenie au suport pentru prinderea mopului, extrem de folositor atunci cand suprafata de curatat este mare.

Mop curatenie

O foarte mare atentie trebuie indreptata si asupra tipului de mop folosit. Coada trebuie sa fie rezistenta iar rezervele de mop trebuie sa fie spalate dupa fiecare utilizare. Ai o multime de posibilitati in a alege materialul din care este facut mopul: alege mop microfibra, mop bumbac care se poate spala la 90 de grade sau pur si simplu combinatie de mop microfibra si bumbac.

www.cleaningmag.ro iti ofera posibilitatea sa alegi dintr-o gama foarte variata de mopuri microfibra, carucioare curatenie, coada telescopica, mop bumbac spalare 90 de grade si galeti rezistente pentru curatenie.

 


Newsletter

Vrei sa primesti noutati?
Inscrie-te in newsletter!