4 cele mai cunoscute metode pentru curatarea petelor de vin de pe haine

in Tutoriale din 21 Decembrie 2020
4 cele mai cunoscute metode pentru curatarea petelor de vin  de pe haine

Fie ca este vorba despre o petrecere sau orice fel de eveniment la care participi, vinul rosu nu este niciodata invitat pe hainele tale. De multe ori se intampla insa ca cea mai frumoasa rochie sau camasa sa fie patata in cel mai rau mod de catre celebrul vin rosu.

Iata cateva solutii pe care le poti accesa atunci cand bluza ta este patata de vin si nu te afli acasa sa o poti pune direct la spalat cu detergent:

  • Indeparteaza imediat excesul apasand cu o bucata de hartie sau servetel. Atentie, nu freca pata pentru ca lichidul sa pateze o suprafata cat mai mare din haina.
  • Cu singuranta daca te afli la restaurant poti gasi putina sare. Presara pe pata o cantitate generoasa de sare cat sa acopere pata iar apoi stoarce cativa stropi de lamaie peste. Cand ajungi acasa pune direct haina la spalat cu detergent de haine
  • Foloseste apa minerala imediat ce ai patat haina cu vin. Freaca bine iar apoi bineinteles pune imediat haina la spalat atunci cand ajungi acasa.
  •  Vorbeam despre lamaie mai sus. O poti folosi chiar si fara a o combina cu sarea. Pur si simplu stoarce cateva picaturi pe pata si vei vedea cum pata se desprinde usor.

Sfaturile de sus sunt foarte utile, insa atunci cand ajungi acasa trebuie in mod sigur sa folosesti detergent de haine, solutii antipete. Alege exact ceea ce ti se potriveste fie ca este vorba despre detergent pudra, detergent lichid sau de ce nu detergent capsule.

Nu uita, prima data trebuie sa aplici solutia antipete, apoi sa pui haina in masina de spalat. Alege mereu si un balsam de haine pentru a le mentine culoarea cat mai mult timp mai ales pentru hainele negre sau inchise la culoare.

Pe www.cleaningmag.ro gasesti toate solutiile antipete de care ai nevoie pentru ca hainele tale sa isi recapete culoarea si frumusetea.


Newsletter

Vrei sa primesti noutati?
Inscrie-te in newsletter!