Pete de grasime de pe mobila sau alte suprafete? Iata cum le poti indeparta usor

in Tutoriale din 21 Decembrie 2020
Pete de grasime de pe mobila sau alte suprafete? Iata cum le poti indeparta usor

Daca ai copii, cu siguranta petele de grasime din toata casa, inclusiv de pe haine iti sunt foarte cunoscute. Fie ca vorbim despre canapele, mobila sau chiar pardoseala, grasimea de pe suprafete te urmareste peste tot in casa.

Cum iti mentii casa curata?

Acorda o atentie mai speciala suprafetelor din casa ta, astfel incat mobila sa reziste mai mult timp si sa arate ca noua. Foloseste produse de curatenie potrivite fiecarui tip de suprafata. Nu folosi un produs dedicat marmurei spre exemplu pentru curatarea mobilei din lemn. Produsele de curatenie universale sunt la indemana oricui, insa un geam curat fara urme necesita o solutie speciala pentru curatat geamurile. Mai mult, daca folosesti produse profesionale de curatenie acestea sunt de multe ori mai eficiente si pot prelungi viata suprafetelor din casa ta.

Nu uita de pardoseli

Locul cel mai expus murdariei este bineintels pardoseala. La curatarea parchetului poti opta pentru solutii speciale pentru lemn care contin sau nu ceara pentru luciu si protectie. Daca ai in casa gresie ai grija sa alegi un produs care nu face foarte multa spuma atunci cand curata si de ce nu sa aiba si proprietate antibacteriana, mai ales daca ai copii mici.

www.cleaningmag.ro iti ofera detergenti si solutii de curatat suprafete precum praf de curatat, solutie geamuri, solutie de curatat argint, clor, solutie de curatat baia sau bucataria care garanteaza eficacitatea.


Newsletter

Vrei sa primesti noutati?
Inscrie-te in newsletter!